Avengers: Endgame is gevuld met vuistsmoppende momenten, scènes die je met grote ogen en huilbuien achterlieten, en aanhalingen die je eindeloos eindeloos aan vrienden en familie herhaalde tot ze uiteindelijk stopten met het beantwoorden van je teksten.

Maar het was misschien wel Tony Stark’s beste MCU-moment (en grootste kwinkslag) dat het grootste cijfer achterliet. Het kwam echter bijna niet in de film. Zoals de Russos zelf onthulden, was het moment van “I am Iron Man” een last-minute toevoeging en we hebben een zeer onwaarschijnlijke inspiratiebron om het te bedanken.

Zoals gemeld door / Film, presenteerde een recente QA met de Russo’s een moment waarop ze de moeilijkheid uitspraken om Iron Man’s geestige retort te spijkeren nadat hij de Infinity Gauntlet van Thanos had weggevaagd.

In feite zegt hij oorspronkelijk niets anders dan, zoals de co-regisseurs uitleggen: “We waren in de montagekamer aan het gaan,” Hij moet iets zeggen. Dit is een personage dat met quips heeft geleefd en is gestorven. ‘En we konden het gewoon niet, we hebben een miljoen verschillende laatste regels geprobeerd.’

Maar stap voorwaarts Jeff Ford, de rechterhand van de Russos en redacteur op Captain America: The Winter Soldier, Civil War, Avengers: Infinity War and Endgame. Niet alle helden dragen capes – en zo bleek bij Ford, die stelde: “Waarom gaan we er niet gewoon volledig mee om en zeggen dat ik Iron Man ben?”

Asos L bandeaujurk Met Ruches In Plus Zwart Midi Club London nXw80OPk

Het idee was zo goed dat de Russos wisten dat ze geen tijd te verspillen hadden. Hun reactie? “We zijn als, ‘Verkrijg de camera’s! We moeten dit morgen opnemen. ‘”

Dus in plaats van dat Robert Downey Jr. Thanos versloeg en niet Layton Jeans X Wash Julita Ltb QdCxeBroWom een ​​woord in het kort te horen (hoe raar zou dat geweest zijn?), we hebben nu een mooie terugblik op het eerste beslissende moment van de MCU en een fantastisch afscheid van RDJ om op te starten. Het enige dat nodig was, was een editor. Wie zegt dat ze nooit iets nuttigs doen?

Hier zijn enkele van de grootste vragen die we hadden na de Avengers: eindspel eindigt .

GERELATEERDE ARTIKELEN MEER VAN DEZE AUTEUR

Movie

Scraped Fantastic Four vs X-Men film zag Mr. Fantastic Wolverine uit elkaar halen en begon met Secret Invasion

Movie

Gerucht: Marvel werpt zijn eerste fase 4-schurk – en het zou Norman Osborn kunnen zijn

ray Cm Koffer Groen Green M Racing Titan 72 Koffers X doBeCx
Movie

Ligt het aan mij, of moet James Cameron de hightech van de hand doen?